Raakt onze planeet echt overbevolkt?

Tegenwoordig zijn we ongeveer met zijn 7 miljard. Volgens sommigen is dat teveel. Anderen zeggen dat onze planeet gerust twee keer zoveel mensen kan dragen. Zijn we binnenkort dan echt met teveel? Volgens Rutger Bregman wel.

De auteur van het artikel schrijft:
“Demografen verwachten dat de wereldbevolking nog zal doorgroeien tot 9 miljard in 2050 en 10 tot 11 miljard in 2100, om daarna weer te krimpen.  En het leuke aan demografen is dat ze zo ongeveer de enige wetenschappers zijn die goed kunnen voorspellen. De huidige omvang van de wereldbevolking is in de jaren vijftig ook heel aardig voorspeld.”

Hij vergeet hier wel een en ander te melden:
1) WO III staat mogelijks voor de deur.
2) Een verwoestende CME vanuit de zon is nog steeds mogelijk.
3) De Yellowstone supervulkaan kan elk moment gaan springen.
4) Tegen pakweg 2030 – 2040 wordt geen olie meer opgepompt, waardoor een hele hoop machines (oa landbouwmachines, transportvoertuigen, e.d.) zullen stilstaan. Met als gevolg dat veel van het voedsel niet meer kan geoogst worden, laat staan dat het kan vervoerd worden. En een mens heeft nog altijd eten nodig om te kunnen leven.
5) Het aards magnetisch veld is serieus aan het verzwakken, wat een teken is dat de polen van de aarde binnenkort (wanneer?) kunnen draaien. Dit resulteert nu al in extra vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, sinkholes, zware orkanen, enz.

Door al deze zaken is het cijfer van 10 tot 11 miljard mijns inzien toch fel overdreven. Vergeet ook niet dat de NWO, elite, cabal, of hoe je ze ook noemen wil, het plan heeft om de wereldbevolking te doen inkrimpen tot 500 miljoen die dan zullen dienen als werkslaven.

 

Verder schrijft hij:
“Gelukkig heeft het echtpaar Gates dat door. Als kinderen worden gevaccineerd, genoeg te eten krijgen en hun gezondheid erop vooruitgaat, kunnen ouders erop rekenen dat hun kroost blijft leven. Pas dan besluiten ze minder kinderen te krijgen. ‘Het redden van levens leidt niet tot overbevolking,’ schreef Melinda Gates vorige week nog. Melinda Gates schreef dat in de jaarlijkse brief van de Gates Foundation.‘In feite is het precies andersom.’ ”

In vaccinaties zit er oa kwik en ander vergif. Een van de gevolgen is dat het autisme kan veroorzaken. Daarbij, als je je kind vaccineert, dan geef je het immuunsysteem van je kind niet de kans om zich goed te ontwikkelen.
Vergeet ook niet dat de stichting van het echtpaar Gates gesponsord wordt of samenwerkt met Monsanto, een chemisch bedrijf. Die laatste is producent van oa Roundup, Agent Orange (gebruikt tijdens de Vietnam oorlog), en fervent voorstander en fabrikant van GMO’s. Het is al bewezen dat GMO’s niet gezond zijn om het zacht uit te drukken.

 

Ook schrijft hij:
“Een kolossaal probleem zelfs. Maar dan heb ik het niet over bevolkingsgroei, dan heb ik het over economische groei. Niet over overbevolking, maar over overconsumptie. Over onszelf dus. De data laten weinig ruimte voor twijfel: de rijkste 1 miljard van de wereldbevolking is verantwoordelijk voor meer dan de helft van alle CO2-uitstoot. Slechts zeven zondaars – de VS, China, Rusland, Brazilië, India, Duitsland en Engeland – hebben tussen 1906 en 2005 meer dan 60 procent van alle broeikasgassen uitgestoten. The New Scientist schreef onlangs over deze grootste ‘zondaars’. Wetenschappers zijn het erover eens: de aarde warmt op, mede door ons.”

Die wetenschappers hebben gelijk als ze zeggen dat de aarde opwarmt. Maar het is niet door de mens.
Hoe kan CO2 nu verantwoordelijk zijn voor de opwarming als er in de atmosfeer slechts 0.03% van het gas aanwezig is?
Als CO2 dan toch zo slecht is voor deze planeet zoals sommigen beweren, hoe komt het dan dat tuinbouwers met een serre CO2-generatoren kopen om de plantengroei te verdubbelen?
Maar wie of wat warmt de planeet dan op, zul je je afvragen? Tja, wat zorgt er voor dat het hier op aarde warm genoeg is om te leven? Tip: kijk eens bij een kraakheldere hemel naar boven. Wat zie je?
Heel die hetze over CO2 geeft de elite de kans om er dik veel geld aan te verdienen.
Ze gaan als volgt te werk: Ze willen geld zien. Als ze het gewoon gaan eisen, dan staat het volk op straat. Dus zo gaan ze het niet doen. In plaats daarvan creëren ze het probleem door via de media te vertellen dat te veel CO2 gevaarlijk is voor het milieu en steken de schuld van het “teveel aan uitstoot” bij het volk. Dat heeft hen een excuus om er belasting over te heffen.
Het gevolg is dat er een enorme industrie ontstaan is rond windmolens en zonnepanelen. En daar zitten de grote winsten. En de taksen.
Even opletten: eens de Yellowstone supervulkaan uitgebarsten is, dan kunnen we hier een mini-ijsstijd verwachten die enkele eeuwen kan duren. Net zoals vroeger net na de veertiende eeuwse crisis waarover een eerder bericht handelde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s