Alles over jouw vrijheid

Deze en bijna alle subpagina’s worden binnenkort volledig herwerkt.

Voel je je als mens werkelijk vrij in dit land, op deze wereld? Vind je dat je waardig en respectvol behandeld wordt? Wist je dat de staat (eender welke) ons niet als mens ziet, maar eerder als handelswaar? Uit lang en uitgebreid onderzoek zijn we al heel veel te weten gekomen over hoe het zogenaamde ‘democratische’ systeem werkt. Wat we allemaal zijn tegenkomen, hielden we eerst voor het onmogelijke, maar vielen daarna toch als puzzelstukjes in elkaar. Een mogelijkheid om het systeem te veranderen is er niet, omdat het van bovenaf wordt opgelegd en vanuit de intentie verkeerd is. Dit geldt niet alleen voor België, maar wellicht voor heel de wereld.
Volgens de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) is het ons geboorterecht om vrij van slavernij en onderdrukking te leven, zonder discriminatie, minderwaardigheid en ondergeschiktheid. We hebben allemaal verantwoordelijkheid om ons leven te wijden aan het geluk van anderen, om liefde en vrede te creëren op Aarde. Maar wat blijft er vandaag de dag nog over van deze waarden? Bij het aangeven van de nageboorte worden al deze rechten je meteen ontnomen.
Dit gaat als volgt: De geboorteakte is geld waard, heel veel geld,  ongeveer 650 000 €. Uit die geboorteakte wordt een waardedocument gecreëerd door de staat. Dit document wordt dan door de staat gebruikt als onderpand om geld te lenen op de financiële wereldmarkt.

indexNa de aangifte wordt een afgeleide van jouw naam ingeschreven in het Rijksregister, daaruit wordt een Natuurlijk Persoon (1) gecreëerd met een rijksregisternummer. Deze fictieve entiteit is de slaaf die later belastingen, taksen, boetes, enz zal betalen, zodanig dat de overheid in staat is de intrest op zijn lening terug te betalen. De creatie van deze Natuurlijk Persoon  is de geldkas van de staat. Alle documenten waar die naam in drukletters op vermeld is (2) – identiteitskaart, rijbewijs, documenten van het motorvoertuig, belastingbrief, bankkaart, verzekeringen – verwijzen naar deze Natuurlijk Persoon. Maar die ben je niet! Deze Natuurlijk Persoon, die een afgeleide van jouw naam draagt, is een juridische entiteit en is gecreëerd door en eigendom van de staat. Je wordt dus niet meer als mens gezien, maar als handelswaar. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar de Belgische staat is een bedrijf. En wat is de doelstelling van een bedrijf? Winst maken. Wie zorgt er voor de winst? Jij, ten voordele van die natuurlijke persoon. Dat hierdoor jouw mensenrechten worden geschonden is geen probleem voor de staat, want voor hen ben je geen mens, je identificeert zich uiteindelijk met die Natuurlijke Persoon (in de Belgische wetgeving staat ook nergens dat een mens iets moet of iets niet mag). Heeft de staat jou of je ouders ooit gevraagd om van jou handelswaar te maken, heb je daarvoor ooit toestemming gegeven? Heb je ooit een contract getekend met de staat? Zolang je je identificeert met die Natuurlijke Persoon zijn al jouw bezittingen en eigendommen van de staat, inclusief je eigen lichaam.

(1) Persoon komt van het Latijn ‘persona’ wat masker van een toneelspeler betekent
(2) Op die documenten staat jouw en mijn naam in hoofdletters. Tijdens de Romeinse tijd werd de naam van de slaven geschreven in hoofdletters, van de vrije mensen in kleine letters.

Alle verdere info en details lees je op deze website.

Advertenties

4 gedachtes over “Alles over jouw vrijheid

 1. Pingback: Alles over jou vrijheid | Onnoitangats

 2. Mooi, stijlvol geschreven , complimenten !
  Ik zou de “Universele Verklaring van de Rechten van de Mens” weggelaten hebben, je begeeft je op legal/juridisch/wettelijk terrein.
  Een vrije ziel heeft of claimt geen rechten …
  Het feit dat je bestaat is voldoende BESTAANSRECHT 😉 hehe
  Als iemand anders mijn rechten gaat bepalen dan begeef ik me weer in de fictie

 3. mooi artikel en heel actueel !

Reacties zijn gesloten.