Vrijwillige medewerkers gezocht

Om alle pagina’s gevuld te krijgen en verder te ontwikkelen, ben ik nog op zoek naar een aantal vrijwilligers:
– iemand die de gebeurtenissen in Europa en (ver) daarbuiten heel kritisch kan analyseren en er artikels wil over schrijven.
– iemand om allerhande interviews af te nemen op video, zowel op straat als van bekende mensen zoals politiekers, journalisten, wetenschappers, enz.
– iemand om anderstalige artikels te vertalen naar het Nederlands.
– iemand die juridisch aangelegd is en kan en/of wil uitvlooien hoe het er aan toe gaat aan de politieke en bancaire top van de wereld.

Wie zich hier voor geroepen voelt, mag zich per email aanmelden. De persoonlijke achtergrond speelt hierbij geen enkele rol.

Verder ben ik nog op zoek naar iemand die deze blog kan omvormen tot een volwaardige nieuwssite, waarbij verschillende mensen de mogelijkheid hebben om artikels te plaatsen.

Advertenties

4 gedachtes over “Vrijwillige medewerkers gezocht

  1. Ik voel mij geroepen om anderstalige (Frans / Engels) artikels te vertalen naar het Nederlands.

    • Ik heb u een uitnodiging verstuurd om mede redacteur te worden. Zo kan u de Franstalige en Engelstalige artikels die in concept staan vertalen waarna alles dan gepubliceerd wordt.

  2. Hallo, ik voel mij geroepen omdat ik mij sedert kort veel over dit soort onderwerpen bezig houdt. en veel over droom.
    graag zou ik veel contact met u willen houden hierover. U kunt ook op mijn hulp rekenen. Want wil echter veel hierover te weten komen.

  3. Ik ben camera operator en fotograaf en wil best door heel Europa (ik reis veel voor werk!) hier en daar interviews afleggen en interessante topics fotograferen. Let me know 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s